Evenemang

Till huvudmenynTill huvudinnehållet

Till huvudinnehållet

 

Evenemang 2022

Bild från öppet hus på brandstationen i Karlstad.

Här samlar vi information om olika former av evenemang som vi är inblandade i. Följ oss gärna på Facebook och Instagram för mer information.

Station Karlstad

Adress: Infanterigatan 20.

Tjurruset lördag 17 september

Lördag 17 september klockan 11–14 finns vi på plats på Tjurrusets arrangemangsområde för att prata brandskydd i hemmet med dig. Du kan titta på vår brandbil och du som vill får testa hur det är att jobba som deltidsbrandman. Varmt välkommen till vårt tält!

Krisberedskapsdag lördag 1 oktober

I samband med Frivillighetens dag på Norra fältet kan du åka bandvagn till oss på brandstationen mellan klockan 10 och 15 för att titta på brandbilar och prata krisberedskap med oss. Detta är en aktivitet kopplad till Krisberedskapsveckan 2022.

Station Kil

Öppet hus lördag 13 augusti

Adress: Gärdesgatan 9.

Lördag 13 augusti klockan 11.00-14.00 är du välkommen på öppet hus på brandstationen i Kil. Vi visar stationen och våra brandbilar och du som vill får prova att släcka eld. En bedömningsbil från ambulansen är också på plats. Varmt välkommen!

Station Munkfors

Öppet hus lördag 20 augusti

Adress: Stålvägen 2.

Brandstationen i Munkfors fyller 30 år och det firar vi med öppet hus klockan 10.00 - 13.00 då vi bjuder på rundvandring på stationen, förevisning av våra fordon och annat smått och gott. Välkommen!

Station Vålberg

Öppet hus lördag 3 september

Klockan 12.00–16.00 öppnar vi portarna till brandstationen i Vålberg! Vi söker folk till stationen och berättar gärna hur det är att jobba som deltidsbrandman. Du kan också prata brandskydd med oss. Vi bjuder på utmaningar för stora och
små och barnen får åka brandbil. Varmt välkommen!

Station Väse

Öppet hus torsdag 26 maj (röd dag)

Klockan 10.00 - 15.00 är du välkommen att träffa deltidsbrandmän och titta på stationen och våra brandbilar! Vi bjuder på fika. Barnen får åka brandbil. Vi berättar hur du skyddar dig mot brand och du som vill får känna på hur det är att jobba som deltidsbrandman.